Over Savarin

 


Restaurant SAVARIN is al jaar en dag een culinaire referentie in Oostende. In december 2017 hebben we restaurant SAVARIN overgenomen en de nodige adrenaline toegediend. We zijn heel vereerd met de mooie feedback van onze klanten op gerechten, interieur, relax-gevoel en beleving.


Dit is de boost die ons dagelijks aanzet om met passie en overtuiging onze gewaardeerde klanten te mogen bedienen.

 

Onze Chef Jeremy MAGY is gestart in 2019 als sous-chef en op basis van zijn gevoel voor creativiteit, innovatie en vooral een niet te miskennen ambitie, dynamiek en goesting, was het voor ons een no-brainer om Jeremy te laten doorgroeien als chef en dit gebeurde in april 2022.

Dit weerspiegelt zich in een gigantische creativiteit op het bord met een pittoreske touch. De glamoureuze setting en meesterlijke creaties zullen uw zintuigen overuren doen kloppen.

We versterken dit ganse verhaal met een heel mooi aanbod aan wijnen, gezellig kader en het adembenemende zeezicht. Als we daar nog een fantastische  zonsondergang bij krijgen, is het eindeloos genieten.

We zouden het heel fijn vinden om jullie binnenkort te mogen verwelkomen…

 

Met culinaire groeten

Annick en Thierry

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies De website van Savarin Sur Mer bv gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details
Selectie toelaten Alle cookies toelaten