A la carte

 

Voorgerechten

Garnaalkroketten – gefrituurde peterselie - citroen € 20

6 Zeeuwse platte oesters OOO €26

St-Jacobsmosselen - witloof - gerookte paling – jus van sinaas en olijfolie € 25

Filet van zeebareel à la Plancha – quinoa – rucolla – germola € 24

Terrine van ganzelever – appel - wentelteefjes € 26

Vegetarisch - creatie van het moment en volgens seizoen € 20

 

Hoofdgerechten

Filet van zeeduivel – sojascheut – bloemkool – wortel – groene kerrie € 34

Tong Meunière gebakken - andijvie - bintjes - slaatje van fijne kruiden dagprijs

Filet van zeebaars – knolselder – spinazie – beukenzwam - Sherry € 34

Kalfmedaillon – fijne kruiden – aardappel Vitilotte – savooikool -  wintertruffel € 35

Filet pur « Vlaams » rood - wilde champignons - roomsausje – gebakken aardappelen € 34

Vegetarisch, creatie van het moment en volgens seizoen € 28