A la carte

Voorgerechten

Langoustines – ganzenlever – tomaat - rucola € 28

Tongschar – prei – dille € 28

Veggie – krokant – tomaat « Filip Vermeulen » – burrata - bascilicum € 24

Zeeuwse zomeroesters – vinaigrette met rode ajuin (6 stuks) € 27

Pommes “Moscovite” (Belgian caviar 30 gr.) € 80

 

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong (±500 gr) – courgettes – Shiitake - Lily rose € 46

Filet van tarbot – groene selder – bloemkool – groene asperges € 39

Filet pur – wortel – sucrine € 37

Veggie – risotto – erwtjes – wortel – jonge prei  € 30

 

Nagerechten

Bosvruchten – jus van framboos - meringue € 13.50

Dame Blanche SAVARIN € 13.50

Perzik – framboos - vanille € 13.50

Geaffineerd kaasbordje van Michel Van Tricht € 15.00