A la carte

Voorgerechten

Tonijn mi-cuit – rode peper – bio-tomaat – limoen € 26

Rode poon – structuren van bloemkool – warmoes – Ras El Hanout € 24

Kreeft – courgette – crème van hoorn des overvloeds € 30

Huisbereide ganzenlever en zijn garnituur € 26

Zomer-oesters « Zeeuwse creuses » (6 stuks) € 26

Pommes "Moscovite" (Belgian caviar 30 gr.) € 80

 

Hoofdgerechten

Gebakken Zeetong – zomerslaatje - polderaardappel dagprijs

Zeebaars à la Plancha – krieltjes – courgette - tomaat € 34

Wilde eend – pastinaak – spitskool - sinaas € 33

Kreeft - zomergroentjes – fijne kruiden – in eigen nat  € 55

Filet pur - tuinbonen - Bordelaise € 37

Kalfszwezeriken - butternut - beukenzwam - Tierenteyn € 37

 

Nagerechten

Appel – crumble – yoghurt - Calvados € 13

Panna cotta – rood fruit - sorbet € 12

Duo van chocolade – vanille €  12

Dessert van de maand €  12

Rijstpap – citrus - aardbei € 12

Geaffineerd kaasbordje van Michel Van Tricht € 15