A la carte

Voorgerechten

Capraccio - van Sint-Jacobsnoot - avocado - wortel € 26

Rode poon - witte kool - Thaïse asperges € 27

Kreeft - schorseneren - jus van groene selder € 28

Krokantje van Pata Negra – tomaat – pesto – truffel emulsie € 28

Zeeuwse platte oesters (6 stuks) € 26

Pommes "Moscovite" (Belgian caviar 30 gr.) € 80

 

Hoofdgerechten

Gebakken Zeetong – wintergroentjes - polderaardappel dagprijs

Médaillon van zeeduivel - prei - jus van rode paprika € 35

Kreeft - witlof - knolselder - verjus € 55

Filet van skrei - warmoes - wortel - Ras El Hanout € 32

Filet pur – waterkers – savooikool - foelie   € 37

Kalfsfilet - shitake - radicchio tardio - sugar snaps € 35

 

Nagerechten

Crème brulée SAVARIN € 12

Dame Blanche SAVARIN € 12

Creatie van chocolade € 12

Dessert van de maand € 12

Limoentaart - Meringue € 12

Geaffineerd kaasbordje van Michel Van Tricht € 15