A la carte
Voorgerechten
| Zeeuwse "Creuse" oesters °°° (6 st.) | 32 |
| Langoustine | rode biet | verjus | 43 |
| Kalfszwezerik | Schorseneren | mosterd | 45 |
| Zeebaars | mini-pastinaak | miso | 38 |
| Oscietra caviar - 30 gr | blinis | zure room | 90 |


Hoofdgerechten
| Kabeljauw | andijvie | veldsla | 52 |
| Tarbot | prei | kizami nori | 57 |
| Kreeft | ravioli | dragon | 71 |
| "Holstein" filet pur | spruitjes| foie d'oie | 63 |
Nagerechten
| Appel | chocolade van karamel | tonka ijs | 17 |
| Mango | chocolade | bisquit | 17 |
| Peer | witte chocolade | mascarpone | 17 |
| Dame Blanche SAVARIN | 17 |
| Geaffineerd kaasbordje van Michel Van Tricht | 20 |
