A la carte
Voorgerechten
Zeeuwse "Creuse" oesters °°° (6 st.) | € 32 |
Kreeft | bergamot | kropsla | € 43 |
Bio-tomaat "Philip Vermeulen" | yuzu | stracciatella | € 37 |
Rundstartaar "Holstein" | foie gras | balsamico | € 44 |
Royal Baerii caviar (Iran) - 30 gr | blinis | zure room | € 90 |


Hoofdgerechten
Zeebaars "in zoutkorst" | Ratatouille | € 60 |
Tarbot | venkel | broccoli | € 57 |
Kreeft | Bio-tomaat "Philip Vermeulen" | gnocchi | € 71 |
Wagyu beef (Japans rundsvlees) | sucrine | pommes allumettes | € 105 |
Nagerechten
Kersen | donkere chocolade | rode biet | € 17 |
Rood fruit | wafel | basilicum | € 17 |
Dame Blanche SAVARIN | € 17 |
Geaffineerd kaasbordje van Michel Van Tricht | € 20 |
