A la carte

 

Voorgerechten


Zeeuwse "Creuse" oesters  °°° (6 st.)32
Langoustine | rode biet | verjus43
Kalfszwezerik | Schorseneren | mosterd45
Zeebaars | mini-pastinaak | miso
38
Oscietra caviar - 30 gr  | blinis | zure room 90

Hoofdgerechten

 

Kabeljauw | andijvie | veldsla52
Tarbot | prei | kizami nori57
Kreeft  | ravioli | dragon71
"Holstein" filet pur | spruitjes| foie d'oie63
  

Nagerechten

 

Appel | chocolade van karamel | tonka ijs17
Mango | chocolade | bisquit17
Peer | witte chocolade | mascarpone17
Dame Blanche SAVARIN17
Geaffineerd kaasbordje van Michel Van Tricht20
Deze website maakt gebruik van cookies De website van Savarin Sur Mer bv gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details
Selectie toelaten Alle cookies toelaten