A la carte
Voorgerechten
Zeeuwse "Creuses" °°° (6 st.) | € 30 |
Rund "Angus Grand Cru" | cacio di Venere | Brioche | € 33 |
Langoustine | venkel | bisque | € 42 |
Noordzeekrab | Granny Smith appel | vongolé | € 31 |
Royal Baerii caviar (Iran) - 30 gr | € 85 |
![](https://www.savarin.be/Uploads/IMG-20240216-WA0011.jpg?crop=121,131,-121,-258&maxwidth=900&quality=80)
![](https://www.savarin.be/Uploads/image00094.jpeg?crop=0,256,-0,-168&maxwidth=900)
Hoofdgerechten
Zeetong | bloemkool | rivierkreeft | € 51 |
Filet van tarbot | prei | dragon | € 55 |
Kreeft | spitskool | kokos | madras | € 68 |
Rundsvlees "Holstein" | jonge wortels | girolles | € 51 |
Nagerechten
Aardbeien | passievrucht | cashew noten | € 16 |
Witte chocolade | mango | vanille | € 16 |
Dame Blanche SAVARIN | € 16 |
Geaffineerd kaasbordje van Michel Van Tricht | € 19 |
![](https://www.savarin.be/Uploads/image00118.jpeg?crop=0,322,-0,-161&maxwidth=900)