A la carte

Voorgerechten

Belgische asperges - Pata Negra - jonge spinazie - rode paprika € 26

Tongschar - tomaat - gremolata € 27

Poperingse (B) hoppescheuten – "huis"gerookte zalm – gepocheerd eitje € 29

Filet van zeebaars - pompoen - spitskool - sausje van Sherry € 29

Zeeuwse platte oesters (6 stuks) € 26

Pommes "Moscovite" (Belgian caviar 30 gr.) € 80

 

Hoofdgerechten

Gebakken Zeetong – lentegroentjes - polderaardappel € 46

Médaillon van zeeduivel - witlof - maïs - Vadouvan € 35

Kreeft - risotto - venkel € 55

Jonge duif - raapjes - tuinbonen - sausje van oude Porto € 33

Kalfszwezeriken - witte asperges - Shi Take - salie € 37

Filet pur - jonge spinazie - krieltje - parmesan € 37

 

Nagerechten

Crème brulée SAVARIN € 13.50

Dame Blanche SAVARIN € 13.00

Creatie van chocolade € 13.50

Dessert van de maand € 13.50

Limoentaart - Meringue € 13.50

Geaffineerd kaasbordje van Michel Van Tricht € 15.00