A la carte

Voorgerechten

In huis gerookte zalm – quinoa - komkommer € 27

Terrine van ganzenlever – mango – brioche toast – zoetzure wortel € 28

Veggie – krokant – tomaat « Filip Vermeulen » – burrata - bascilicum € 24

Zeeuwse zomeroesters – vinaigrette met rode ajuin (6 stuks) € 27

 

 

Hoofdgerechten

Gebakken Zeetong – girolles – courgettes - krieltjes € 45

Filet van tarbot – jonge spinazie – spitskool – emulsie van champignons € 39

Filet pur – broccoli – aubergines – Shiitake € 37

Veggie – risotto – erwtjes – wortel – jonge prei  € 30

 

Nagerechten

Bosvruchten – jus van framboos - meringue € 13.50

Dame Blanche SAVARIN € 13.00

Witte chocolade – muesli - aardbeien € 13.50

Geaffineerd kaasbordje van Michel Van Tricht € 15.00