A la carte

Voorgerechten

Sint-Jacobsvrucht – andijvie - emeulsie van champignons € 26

Kwartel - ganzenlever - bloemkool - coulis van waterkers € 27

Kreeft – vitelotte - roodloof - hibiscus  € 30

Vitello - selder - wortel - spinazie € 25

Zeeuwse platte oesters (6 stuks) € 26

Pommes "Moscovite" (Belgian caviar 30 gr.) € 80

 

Hoofdgerechten

Gebakken Zeetong – herfstgroentjes - polderaardappel € 44

Zeeduivel – prei – polderaardappel – zwarte olijven € 34

Kreeft - op Thaïse wijze  € 55

Hazefilet - zoete aardappel - groene kool - kastanje - harlekijn € 33

Filet pur - crème van wilde champignons – Pont-neuf € 37

Kalfszwezeriken - witlof - knolselder € 37

 

Nagerechten

Crème brulée SAVARIN € 12

Appel – crumble – yoghurt - Calavados € 13

Duo van chocolade – vanille €  12

Dessert van de maand €  12

Peer – karamel – witte chocolade € 12

Geaffineerd kaasbordje van Michel Van Tricht € 15