De SAVARIN

 

Restaurant SAVARIN is al jaar en dag een referentie in het culinair genieten met schitterend zeezicht in Oostende.

Sinds december 2017 heeft SAVARIN nieuwe eigenaars en werd het interieur volledig gerenoveerd. Het interieur heeft een veranda-gedeelte waar licht en klaarheid het accent legt en het achterste deel is meer "cosy" door zijn meer donkere tinten. Alsook hebben een gezellig "lounge"-corner die zowel de aperitief kan inluiden of eindigen met een digestief. Een volledig transparante wijnkamer als eye-catcher met aangename wijnen drijft de gezelligheid ten top.

Met chef Thierry DE CLERCK aan het fornuis - en deel uitmaakt van "Compagnon de la Toque Blanche" – en zijn jarenlange ervaring achter het fornuis, tovert hij schitterende gerechten uit zijn mouw in harmonie met het gezellige kader. Met zijn glamoureuze setting en meesterlijke kaart kloppen uw zintuigen meer dan overuren.

Iedere tafel heeft een uitstekend zeezicht en dit is natuurlijk bijzonder.

We hopen u binnenkort welkom te mogen heten.

Annick en Thierry


In de media


"Hoogdagen Savarin komen terug"

Artikel verschenen in Het Laatste Nieuws op 6 december 2017
Lees het artikel