A la carte

 

Voorgerechten

Courgettebloem – Burrata – tomaat - basilicum € 24

Ceasar salad SAVARIN (met Pecorino en witte truffel) € 22

Zeebaars – zachte pepers – schuimpje van komkommer € 24

Kalfszwezeriken  - taboulé – emulsie van sinaas € 26

Zomer-oesters « Zeeuwse creuses » (6 stuks) € 26

Pommes "Moscovite" (Belgian caviar 30 gr.) € 80

 

Hoofdgerechten

Gebakken Zeetong (±500 gr) – lenteslaatje - polderaardappel   € 42

Melkkalf – eryngii - boontjes – Andoorn € 33

Kreeft - aubergines – courgettes – jus van groentjes € 55

Filet pur op Oosterse wijze (paksoi – soja – zachte peper) € 37

"Catch of the day" € 35

 

Nagerechten

Normandische pannekoek € 13

Sabayon € 10

Artisanaal vanille ijs, slagroom en warme chocolade €  10

Sorbet - gekoelde Bavarois - seizoeninspiratie  €  10

Hazelnoot - chocolade - citrus € 10

Dessert van de maand (cfr. menu Savarin) € 10

Geaffineerd kaasbordje van Michel Van Tricht € 15