A la carte

Voorgerechten

Makreel – venkel – bio-tomaat van Filip Vermeulen - basilicum € 24

Huisbereide ganzenlever en zijn garnituur € 26

Kalfszwezeriken  - spitskool – rode biet € 26

Langoustines – koolrabi – komkommer – duindoorn € 28

Zomer-oesters « Zeeuwse creuses » (6 stuks) € 26

Pommes "Moscovite" (Belgian caviar 30 gr.) € 80

 

Hoofdgerechten

Gebakken Zeetong – zomerslaatje - polderaardappel dagprijs

Tarbot – courgette – tomaat – Vadouvan € 37

Jong duifje – rucola – aubergine – zachte peper € 33

Kreeft - boontjes – wortel – Noirmoutier – citroengras € 55

Filet pur - girolles – bieslook – jonge spinazie € 37

 

Nagerechten

Appel – crumble – yoghurt - Calvados € 12

Panna cotta – rood fruit - sorbet € 10

Duo van chocolade – vanille €  10

Dessert van de maand €  10

Rijstpap – citrus - aardbei € 10

Geaffineerd kaasbordje van Michel Van Tricht € 15