A la carte

 

Voorgerechten

Garnaalkroketten – gefruite prei – citroen € 20

Noorse zalm – schorseneer – zuring € 24

Terrine van ganzenlever – briochebrood - kweepeer    € 28

Kreeft - open ravioli – koolrabi - armoricaine € 30

Oesters «Zeeuwse platte» (6 stuks) € 26

“Pommes” Moscovite (Belgian caviar 30 gr.) - zure room – fijne kruiden € 80

 

Hoofdgerechten

Gebakken Zeetong – mousseline van aardappelen - andijvie € 42

Filet van Fazant – groene kool – boschampignons – butternut € 34

Kreeft - bloemkool – witlof – Ras el hanout € 55

Filet pur “Holstein” – snijbiet – pommes pont neuf – choron € 37

"Catch of the day" € 35

 

Nagerechten

Normandische pannekoek € 12

Sabayon € 10

Bordje artisanale vanille ijs met warme chocolade €  8

Coupe Kolonel « Savarin wijze » € 12

Creatie van de dag € 10

Dessert van de maand (zie menu Savarin) € 10

 

Geaffineerd kaasbordje van Michel Van Tricht € 15