A la carte

 

Voorgerechten

Garnaalkroketten – gefruite prei – citroen € 20

Tarbot – venkel – velouté van garnalen € 26

Ganzenlever – buikspek – kweepeer – witlof € 26

Lasagne - kreeft - prei – vanille € 28

Oesters «Zeeuwse platte» op ijs - vinaigrette van rode wijn (6 stuks) € 27

“Pommes” Moscovite (Belgian caviar 30 gr.) - zure room – fijne kruiden € 80

 

Hoofdgerechten

Gebakken Zeetong – mousseline van aardappelen - andijvie € 39

Patrijs in de oven – druivenblad – witlof - pastinaak € 32

Gegrilde kreeft - fijne groene groentjes – kerrie - aardappelen € 55

Filet pur “Black Angus” – tuinboon – eekhoorntjesbrood – pommes pont neuf € 37

Moot van tarbot (± 300 gr.) – jonge spinazie – peterselieaardappelen - mousseline € 47