Garnaalkroketten – gefruite peterselie – citroen € 20
Tartaar van makreel - rammenas € 24
Wijting - jonge spinazie - Hoegaarden € 24
Oesters «Zeeuwse platte» (6 stuks) € 26
Pommes "Moscovite" (Belgian caviar 30 gr.) € 80
Gebakken Zeetong – mousseline van aardappel € 42
Kalfsfilet - rood witlof - rozemarijn - lilly rose € 34
Kreeft Thermidor "modern art" - Savooikool € 55
Côte à l’os "Hereford" – broccoliasperge – pont neuf - choron € 37
"Catch of the day" € 35
Normandische pannekoek € 12
Sabayon € 10
Bordje artisanale vanille ijs met warme chocolade € 8
Coupe Kolonel « Savarin wijze » € 12
Creatie van de dag € 10
Dessert van de maand (zie menu Savarin) € 10
Geaffineerd kaasbordje van Michel Van Tricht € 15
of telefonisch via 059-51.31.71
Schrijf u in op onze nieuwsbrief