Covid-19

Beste klant, gewaardeerde relatie,

De periode van de “lockdown” heeft ons allemaal mentaal heel zwaar getroffen. We hebben kunnen vaststellen hoe fragiel we allemaal zijn. Als het om onze gezondheid gaat, dan zijn we plots een ander individu, de overlevingsmodus drijft ons en zijn de zakelijke objectieven niet meer relevant.

We hebben temeer ervaren dat we ons restaurant SAVARIN zo erg missen in deze omstandigheden: onze klanten, ons team, onze leveranciers, onze collega’s, ... kortom het sociale aspect ontbrak ons.

We hebben reeds een lange weg afgelegd maar we hebben door de politieke macht een uitzicht bekomen. Dit voelt als een zware last die van de schouders valt. We hebben nu een concreet doel om u vanaf 08/06/2020 opnieuw te mogen ontvangen.

We laten dan ook niets aan het toeval over en zorgen dat ons restaurant SAVARIN COVID-19 proof te maken en dit om één redenen : de gezondheid van u en onze medewerkers veilig te houden.

We beseffen dat voorzichtigheid de norm is. Echter moet dit uw zorg niet zijn, want wij zullen daar de nodige aandacht aan besteden. Er zijn zo vele maatregelen genomen om COVID-19 proof te zijn en om er enkele op te sommen:

  • Alle richtlijnen die de overheid ons oplegt, volgen we.
  • 1,5 m physical distancing
  • Handgels individueel per tafel
  • Permanent ontsmetten van de blootgestelde delen (deurklinken, stoelen, tafels, …)
  • Menu- en wijnkaarten die éénmalig worden gebruikt of afdoend worden ontsmet. Ook zullen alle menu- en wijnkaarten via QR-code op eigen tablet of smartphone kunnen worden gedownload (nog minder contact met ‘vreemde’ voorwerpen.
  • Ostentatief gebruik van handgels door het bedienend- en keukenpersoneel alsook het dragen van mondmaskers

Onze missie willen we volbrengen: jullie een onvergetelijk moment bezorgen en verwennen als ooit tevoren. Dit gevoel zullen we bezorgen van zodra u restaurant SAVARIN binnenkomt.

We zien er nu reeds naar uit om jullie opnieuw te mogen verwelkomen. Reserveren kan online of telefonisch op +32 59 513171.

Uitziend naar jullie gewaardeerd bezoek.

Met culinaire groeten

Annick en Thierry