Anniversary SAVARIN       (1 jaar)

 

Glaasje Champagne « Gobillard blanc des blancs »

 ✶ 

Diverse mondgeneugten

Kreeft – ganzelever – Avocado - passie

Millefeuille – tarbot – jus van schaaldieren

Fazant – groene kool – boschampignons - butternut

Kazen van Michel Van Tricht en zijn REX-bier

 

€ 95 /pp

 

Van donderdag 29/11/2018 t.e.m. zondag 02/12/2018 viert restaurant SAVARIN zijn 1-jarig bestaan. Deze vreugde willen we met u delen. Onze Chef Thierry DE CLERCK heeft de eer een speciaal menu aan u voor te stellen voor deze gelegenheid.

Op onderstaande dagen hebben we een muzikale omlijsting van « little dixie – easy listening »:

  • Donderdagavond 29/11/2018 vanaf 19h00

  • Vrijdagavond 30/11/2018 vanaf 19h00

  • Zaterdagavond 01/12/2018 vanaf 19h00

  • Zondagmiddag 02/12/2018 vanaf 12h00

Het wordt zeker een aangename belevenis...