A la carte

 

Voorgerechten

Garnaalkroketten – gefruite peterselie – citroen € 20

Witte asperges - taartje van asperges - spinazie - Iberico ham € 26

Tonijn - octopus - slaatje van zachte paprika - Gin tonic € 26

Kalfszwezeriken - witlof - mosterd € 26

Oesters «Zeeuwse platte» (6 stuks) € 26

Pommes "Moscovite" (Belgian caviar 30 gr.) € 80

 

Hoofdgerechten

Gebakken Zeetong – mousseline van aardappel € 42

Lamsfilet - Belgische asperges - raapsteel - daslook € 37

Kreeft - tomaat - bascilicum € 55

Filet pur "black angus" - kruidenkorst - jonge bietjes € 37

"Catch of the day" € 35

 

Nagerechten

Normandische pannekoek € 13

Sabayon € 10

Artisanaal vanille ijs, slagroom en warme chocolade €  10

Sorbet - gekoelde Bavarois - seizoeninspiratie  €  10

Hazelnoot - chocolade - citrus € 10

Dessert van de maand (zie menu Savarin) € 10

Geaffineerd kaasbordje van Michel Van Tricht € 15