A la carte

 

Voorgerechten

Garnaalkroketten – gefruite peterselie – citroen € 20

Tartaar van makreel - rammenas € 24

Wijting - jonge spinazie - Hoegaarden € 24

Oesters «Zeeuwse platte» (6 stuks) € 26

Pommes "Moscovite" (Belgian caviar 30 gr.) € 80

 

Hoofdgerechten

Gebakken Zeetong – mousseline van aardappel € 42

Kalfsfilet - rood witlof - rozemarijn - lilly rose € 34

Kreeft Thermidor "modern art" - Savooikool € 55

Côte à l’os "Hereford" – broccoliasperge – pont neuf - choron € 37

"Catch of the day" € 35

 

Nagerechten

Normandische pannekoek € 12

Sabayon € 10

Bordje artisanale vanille ijs met warme chocolade €  8

Coupe Kolonel « Savarin wijze » € 12

Creatie van de dag € 10

Dessert van de maand (zie menu Savarin) € 10

 

Geaffineerd kaasbordje van Michel Van Tricht € 15