A la carte

Voorgerechten

Sint-Jacobsvrucht – bloedworst – appel € 26

Filet van pladijs – schorseneer – romanesco - vadouvan € 25

Kreeft – wit- en roodlof - sinaas € 30

Huisbereide ganzenlever – kwartel – pastinaak - vanille € 27

Zeeuwse platte oesters (6 stuks) € 26

Pommes "Moscovite" (Belgian caviar 30 gr.) € 80

 

Hoofdgerechten

Gebakken Zeetong – zomerslaatje - polderaardappel € 44

Zeeduivel – prei – polderaardappel – zwarte olijven € 34

Patrijs – butternut – wilde champignons - spruitjes    € 33

Kreeft - Andijvie – knolselder - mosterdcrème  € 55

Filet pur - crème van wilde champignons – Pont-neuf € 37

Kalfszwezeriken - spinazie – wortel - Jurançon € 37

 

Nagerechten

Crème brulée SAVARIN € 12

Appel – crumble – yoghurt - Calavados € 13

Duo van chocolade – vanille €  12

Dessert van de maand €  12

Peer – karamel – witte chocolade € 12

Geaffineerd kaasbordje van Michel Van Tricht € 15