A la carte

Voorgerechten

Tataki van zalm – Dashi – spitskool - Hiziki € 26

Zeebaars – bloemkool – romanesco - aardpeer € 27

Langoustines – poireaux – Barilotto € 28

Krokantje van Pata Negra – tomaat – pesto – truffel emulsie € 28

Zeeuwse platte oesters (6 stuks) € 26

Pommes "Moscovite" (Belgian caviar 30 gr.) € 80

 

Hoofdgerechten

Gebakken Zeetong – wintergroentjes - polderaardappel € 47

Tarbot - prei - schorseneer - citroentijm € 37

Kreeft - à l'Armoricaine  € 55

Zeewolf – jonge spinazie – knolselder – citroengras € 35

Filet pur – waterkers – savooikool - foelie   € 37

Kalfszwezeriken - Shimeji – witte kool - bonenkruid € 37

 

Nagerechten

Crème brulée SAVARIN € 12

Dame Blanche SAVARIN € 12

Creatie van chocolade €  12

Dessert van de maand €  12

Limoentaart - Meringue € 12

Geaffineerd kaasbordje van Michel Van Tricht € 15