A la carte

Voorgerechten

Garnaal - witte kool - aardappel € 26

Zeebarbeel - kokkels - selder - kervel € 25

Tong - koolraap - pompoen - Ras el Hanout  € 28

Kwartel - ganzenlever - bloemkool - coulis van waterkers € 27

Zeeuwse platte oesters (6 stuks) € 26

Pommes "Moscovite" (Belgian caviar 30 gr.) € 80

 

Hoofdgerechten

Gebakken Zeetong – wintergroentjes - polderaardappel € 46

Tarbot - prei - schorseneer - citroentijm € 37

Kreeft - op Thaïse wijze  € 55

Fazant - aardpeer - roodlof - appel € 33

Filet pur - crème van wilde champignons – Pont-neuf € 37

Kalfszwezeriken - witlof - knolselder € 37

 

Nagerechten

Crème brulée SAVARIN € 12

Appel – crumble – yoghurt - Calavados € 13

Duo van chocolade – vanille €  12

Dessert van de maand €  12

Peer – karamel – witte chocolade € 12

Geaffineerd kaasbordje van Michel Van Tricht € 15